Канапе Аполон

Канапе Аполон

КАТАЛОЖЕН НОМЕР: 0722

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

Канапе Аполон e с функция сън,
падащ гръб.
Дамаска: флок и еко кожа.

Размери*:
Дължина: 245 см
Спално място: 190 х 115 см.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 651 лв. 490 лв.
Спестени 106 лв.

ПОРЪЧАЙ

* Канапе Аполон Аполон може да бъде изпълнено в габаритни размери по желание на клиента.
*За да поръчате размер по Ваше желание попълнете полето РАЗМЕРИ във формата за поръчка.

Канапе Аполон

Канапе Аполон – с функция сън и падащ гръб. Леко и удобно посредством щракащ механизъм канапе Аполон се трансформира в спалня с размери 190 х 115 см. Тапицирано с дамаска от флок в цвят праскова и декорирано с еко кожа в бяло, Канапе Аполон ще освежи всеки интериор.
Цвят праскова, съчетание от преобладаващи розови и жълти нюанси е цвят от топлата част на спектъра. Сочен, уютен, приветлив, нежен този цвят се асоциира с доверие, възприемчивост, отзивчивост и предизвиква само положителни емоции. Тапицирано с флок, материал който по своята структура наподобява кадифе в цвят праскова Канапе Аполон създава атмосфера на спокойствие, уют и защитеност. Учението “Фън шуй” описва цветът праскова, като сила, която хармонизира всички жизненоважни елементи и ги привежда в състояние на равновесие.
Префектното съчетание от тъкан и цвят – флок и праскова, създава богата на оттенъци, приятна за окото и кадифено мека при докосване текстура. Елегантно допълнено с еко кожа в бяло, Канапе Аполон е подходящо за всеки кът в дома. Където и да го поместите, със своята уникална комбинация от дамаска и цвят, Канапе Аполон ще внесе усещане за топлота, комфорт и равновесие, ще прибави спокойствие, уют и мекота във вашия дом.

Можете да поръчате канапе Аполон с дамаска по избор, като изберете, както вида на тапицерията – флок, шунил, еко кожа, жакард, кадифе и др., така и цвета и десена на дамаската.
При поръчка на Канапе Аполон в размери по Ваше желание различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.


Comments are closed.