Услуги

Мебели Таня – мебели в размер по желание на клиента

Не съшествува универсален дом, подходящ за всеки от нас. Човек формира личния си интериор в съответствие със стила, навиците и професията си. Мебелите трябва да ни харесват, да допълват усещането ни за комфорт и да създават приятна и уютна атмосфера около нас.
Задачата на клиента е от голямото количество всевъзможни асортименти правилно да избере необходимите мебели по цвят и размер, отговарящи на вкуса и нуждите му и да създаде хармонична и приятна обстановка в дома си.
Решението е МЕБЕЛИ ТАНЯ. Ние предлагаме:

Модерна мека мебел с различни механизми за трансформация, като “диван-легло-диван” – функционални, лесни бързи и удобни, МЕБЕЛИ ТАНЯ ни позволяват с едно движение да променим обстановката в нашия дом.

Индувидуален избор на мебели в размер по желание на клиента.
Можете да поръчате мебели в размер по желание в съответствие със специфичните изисквания на вашия интериор, според пропорциите и предназначението, зонирането и разпределението на светлината в помещението. Човек интуитивно се чувства по-спокойно и удобно в помещения без остри ъгли, затова при възможност изберете и разположете мебелите в пространството като кръг, отколкото като квадрат.

Избор на дамаска по каталог
МЕБЕЛИ ТАНЯ работи с висококачествени дамаски и предлага най-голямо разнообразие на дамаски, представени в над 300 модела и над 100 вида разцветки допълнени с голям асортимент от еко кожи.
Ако желаете, можете да заповядате в партньорските магазини на Мебели Таня и да изберете дамаска от асортимента на магазина.

  • Магазин Ани текстил:
  • София 1387, ж.к. Красна поляна, бул. Въскресение, до блок 225, тел.: 02 828 1667
    Магазин Зина стил:
    София, ул. Пиротска № 47, тел.: 0897 898 133
    Дамаските придават стил и завършен вид на вашите мебели, усещане за уют, спокойствие и комфорт.
    Мебели Таня създават приятна, артистична и индивидуална атмосфера във вашия дом.