Мебели Таня

МЕБЕЛИ ТАНЯ е фирмен магазин на мебелна фабрика Таня. Предлага мека мебел собствено производство за дома и обзавеждане за обществени сгради, хотели и ресторанти, която отговаря на всички съвременни стандарти и изисквания.

МЕБЕЛИ ТАНЯ представя огромен асортимент от мебелна продукция – цялостно обзавеждане от корпусна мебел, гардероби, кухни, спални, мека мебел – холни гарнитури, кухненски ъгли, дивани, фотьойли, холни ъгли, като постоянно обновява и допълва своя интериор, ориентирайки се по съвременните модни тенденции.

Всеки модел мека мебел се произвежда в стандартни размери. МЕБЕЛИ ТАНЯ дава възможност за поръчка на мебели в размер по желание на клиента. Предлага избор на дамаска по каталог с богато разнообразие в цветове, десени, декорация и материали. Работи с висококачествени дамаски и предлага най-голямо разнообразие на дамаски, представени в над 300 модела и над 100 вида разцветки допълнени с голям асортимент от еко кожи.

Мебелна фабрика Таня е на българския пазар повече от 20 години. Позиционирана е в София, работи с високачествени материали – дамаски, ПДЧ, масив и др. и използва съвремени технологии за производство на мебели. Фабриката предлага своите продукти както на българския така и на международния пазар.

МЕБЕЛИ ТАНЯ предоставя следните услуги:
безплатна доставка на закупената мека мебел в София – град, Перник, Пазарджик, Пловдив и Асеновград.
– претапициране на всякакъв вид мека мебел.

МЕБЕЛИ ТАНЯ се намира на адрес: София, ж.к. Люлин 3, бул. Захари Стоянов № 40. Работно време на магазина е от 10 до 18 часа от понеделник до петък и от 10 до 14 часа в събота.
За въпроси, мнения и предложения можете да се свържете с магазина на телефон: 02 927 73 43

Заповядайте в магазин МЕБЕЛИ ТАНЯ!