Тапицерски услуги

За повечето от нас, покупката на нови мебели е значителен финансов разход. Прекрасна алтернатива на покупката на нови мебели са предлганите тапицерски услуги, които ще спестят до 50% от финасовите ви средства.
Претапицирането на мебели се ползва с все по-голяма популярност днес и е най-добрият и достъпен начин да обновим старите си мебели и да освежим дома си.

Меката мебел е важна част не само то интериора, но и от уюта и удобството на нашия дом. И когато времето остави следи по нея – изхабена дамаска, скъсани пружини, разбира се и домашните ни любимци… Какво да направим, ако искаме да сменим тапицеирята, която не подхожда на дома ни?
ТАНЯ МЕБЕЛ ще ви помогне в тази не лека задача с пердлаганите тапицерски услуги.

Претапицирането и ремонта на меката мебел е трудоемък процес и ако го правите на принципа „Направи си сам“ може да получите неочаквани резултати и единствето което може да ви остане, е да купите нова мебел.
Затова ТАНЯ МЕБЕЛ ви предлага качествени тапицерски услуги и възможноста да подобрите не само външния вид на вашата мебел но и да обновите вътрешния и пълнеж.
Освен очевидната икономия на средства, получавате и предимството да изберете не само вида на новата дамаска но и цвета на материала, който най-добре подхожда на дома ви. Текстилната дамаска, може да бъде сменена с кожа или други по-съвремени, устойчиви и качествени тъкани, представени в богата цветова гама. Избирате дамаска по каталог.
МЕБЕЛИ ТАНЯ работи с висококачествени дамаски и предлага най-голямо разнообразие на дамаски, представени в над 300 модела и над 100 вида разцветки допълнени с богат асортимент от еко кожи.

Най-често използваните тапицерски материали:

Флок — по своята структура наподобява кадифе, много устойчив на прах и влага. Може да се почиства с неутрални средства.
Жакард — по-плътен материал, неговата структура e подобна на коприна. Предимството му е здравина. Отличен материал за тапицерски услуги.
Еко кожа — траен материал, много подходящ за подмяна на тапицерия. Цената на изкуствена кожа е порядък по-ниска от тази на естествената. Често използван в тапицерските услуги.
Плюш — един от най-устойчивите на износване и издръжливи материи. Отличен избор за претапициране на дивана у дома, ако семейството ви има домашни любимци. Препоръчван материал за тапицерски услуги.

Нашите специалисти имат дългогодишен опит в тапицерските услуги!
Стойноста на тапицерската услуга до голяма степен се определя от качеството и вида на използвания материал, което позволява на всеки да избере подходящ за себе си вариант.


Тапицерски услуги от високо качество

МЕБЕЛИ ТАНЯ исползва качествени материали и съвремени интрументи и технологии за работа. Това ни позволява във всеки един случай, да предложим чудесен резултат и отлично качество — претапицираните ви мебели, ще изглеждат, като нови.