Холен ъгъл Алеко

Холен ъгъл Алеко

КАТАЛОЖЕН НОМЕР: 01156

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

Холен ъгъл с функция сън – механизъм подматрак и ракла за съхранение на багаж. Към холен ъгъл Алеко са включени големи подвижни, декоративни възглавници със свалящи се калъфки с цип.
Дамаска: шунил и еко кожа.

Размери*:

Височина: 82 см
.
Широчина: 200 см.
Дължина: 290 см
.
Спално място: 130 x 240 см.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 1239 лв. 939 лв.
Спестени 300 лв.

ПОРЪЧАЙ

*Холният ъгъл може да бъде поръчан в габаритни размери по желание на клиента.
*За да поръчате размер по Ваше желание попълнете полето РАЗМЕРИ във формата за поръчка.

Повече информация за срокове и доставка виж ТУК

Холен ъгъл Алеко

Холният ъгъл е с функция сън и механизъм подматрак. Трансформацията „диван-легло диван“ осигурява широко спално място с размери 130 x 240 см., подходящо за спане и почивка на двама души.

Холен ъгъл Алеко е с по-широка седалка, което позволява използвнето му за спане от един човек, без ъгълът да бъде разпъван.

Холен ъгъл Алеко има ракла за съхранение на багаж с голям обем, коята се отваря леко, с едно движение посредством амортисьори и заема площ под цялата седалката на единият диван.

Към модела са включени големи, подвижни, декоративни възглавници със свалящи се кълъфки с цип, за лесно пране и почистване.

С дамаска в бежово и еко кожа в бежово, холният ъгъл е подходящо решение както за дома, така и за офиси и обществени сгради. Отличен избор между функционалност и цена.

Може да поръчате ъгъл Алеко с дамаска по избор, като изберете, както вида на тапицерията, така и цвета и десена на дамаската.

При поръчка на модела в размери по Ваше желание различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.

Comments are closed.