Холен ъгъл Босфор 1

Холен ъгъл Босфор 1

КАТАЛОЖЕН НОМЕР за холен ъгъл Босфор 1: 01381

Холен ъгъл Босфор 1 e от мебели собствено производство на мебели Таня и се предлага на много-ниска цена за предлагания луксозен клас мебели.

Дамаска: еко кожа, екстра кадифе, жакард.

Размери*:
Дължина: 290 см
Широчина: 250 см
Височина: 110 см
Широчина на страницата: 80 см.
Спално място: 220 х 120 см
Ракла за съхранение на багаж.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 1950 лв. 1377 лв.

Моделът се продават само в магазина, на адрес:
гр. София, ж.к. Люлин 3
бул. Захари Стоянов, № 40
Работно време: от 10 до 18 часа
от понеделник до петък и
от 10 до 14 часа в събота.
мобилен: 0896 778 524
телефон/факс: 02 927 73 43

*Холният ъгъл може да бъде изпълнен в габаритни размери по желание на клиента и в различни комбинации от дамаски различни по цвят, текстура и десен по ваше желание.

Холен ъгъл Босфор 1

Холеният ъгъл е с функция сън – механизъм подматрак, ракла за багаж разположена под цялата дължина на единия диван. Трансформацията диван-легло-диван осигурява спално място с размери 120 х 220 см подхадящо за спане на двама възрастни.

Страниците на диваните на холният ъгъл са разглобяеми. Подвижните, разглобяеми страници са голямо удобство при транспортиране и монтаж на мебелите.

Тапицерията е с дамаска от екстра кадифе, най-високо качество, в комбинация с еко кожа и жакард. Дамаската от кадифе е с гладка текстура. Кадифето е мека дамаска с високо качество, с много приятно усещане при допир.

Холната гарнитура е с декоративни елементи в цвят сребро, които хармонично допълват тоновете на дамаската. Префектното съчетание от цветове, десени и едкорация придава много изискан и елегантен вид на холния ъгъл.

Диваните са изработени с широки, меки, заоблени и много удобни подлакътници за по-голямо удобстов и комфорт. Седалкаите и облегалките на двата дивана са изработени от дебели, меки и удобни неподвижно прикрепени възглавници.

Към комплекта са включени подвижни декоративни възглавници.

Можете да поръчате холен ъгъл Босфор с дамаска по избор, като изберете, както вида на тапицерията – флок, шунил, еко кожа, жакард, кадифе и др., така и цвета и десена на дамаската.

Цялата колекцията дамаски, от които можете да избирате, вижте ТУК


При поръчка на модела в размери и комбинация от мебели по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.

Comments are closed.