Холен ъгъл Виена макс

Холен ъгъл Виена макс

КАТАЛОЖЕН НОМЕР: 1102

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

Холен ъгъл с функция сън – механизъм подматрак и ракла за съхранение на багаж.
Към холния ъгъл са включени две табуретки.

Дамаска жакард Сеул.
Холният ъгъл може да бъде поръчан с дамаска в различен цвят, десен или материя, по избор на клиента.

Размери*:
Дължина: 255 см
Широчина: 235 см
Височина: 85 см
Щирочина на страницата: 85 см.
Спално място: 200 х 120 см

Размери* табуретка:
Височина: 45 см.
Широчина: 45 см.
Дължина: 45 см.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 1950 лв. 1235 лв.
Спестени 715 лв.

ПОРЪЧАЙ

*Може да бъде изпълнен в габаритни размери по желание на клиента.
*За изработка в размер по Ваше желание, попълнете полето РАЗМЕРИ във формата за поръчка.


Холен ъгъл Виена макс

Холен ъгъл с механизъм подматрак и ракла за багаж. Осигурява спално място с размери 200 х 120 см. широко и удобно за спане и почивка на двама души.
Има голяма ракла за съхранение на багаж с две отделения, разположена под цялата седалка на единия диван.

Холен ъгъл Виена макс е тапициран е с жакардова висококачествена дамаска в бяло. Белият цвят – началото на всички начала, цвят с голям потенциал и огромна вътрешна сила. Бял цвят в интериора винаги е удачен ход. Той дава възможност за декоративно оформление на интериора и визуално изменение на пространството. Оптическата илюзия е едно от главните достойнства на белия цвят – разширява границите, създава усещане за лекота, простор и въздушност на помещението.

Белият цвят е символ на чистота, хармония и вътрешен покой. Този цвят само изглежда прост, но той съдържа целия спектър на дъгата и в това се крие тайната му власт и огромният потенциал. Преимущество на мебелите в бяло е свободата да избирате други цветове в интериора. Те са идеалният фон за разнообразни цветови акценти.

Белият цвят повишава наситеността и яркостта на всеки нюанс. Противно на общоприетото схващане, белите мебели не правят стаята “студена” и не я превръщат в строг офис. Напротив, белият цвят прави интериора елегантен, ефирен и изтънчен.
Холен ъгъл Виена се характеризира с прости и изчистени линии, като израз на комфорт, спокойствие и изтънченост. Отлично решение за тези, които ценят уникалността на интериора, имат изискан вкус и избират най-доброто.

Ако искате тапицерия/дамаска в различен цвят, десен или материя, може да разгледате колекцията дамаски ТУКПри поръчка в размери по Ваше желание, различни от стандартните размери, или промяна на тапицерията ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.

Comments are closed.