Холен ъгъл Габи 6

Холен ъгъл Габи 6

КАТАЛОЖЕН НОМЕР: 0716

Холен ъгъл Габи 6 е универсален с функция сън и ракла за багаж.
Дамаска – флок и еко кожа.

Размери*:
Дължина: 260 см
Широчина: 210 см
Височина: 95 см
Спално място: 210 х 115 см

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 998 лв. 699 лв.
Спестени 299 лв.


Моделът се продава само в магазина:
гр. София, ж.к. Люлин 3
бул. Захари Стоянов, № 40
Работно време: от 10 до 18 часа
от понеделник до петък и
от 10 до 14 часа в събота.
мобилен: 0896 778 524
телефон/факс: 02 927 73 43

* Холен ъгъл Габи 6 може да бъде изпълнен в габаритни размери по желание на клиента.

Холен ъгъл Габи 6

Холен ъгъл Габи 6 от серията холни ъгли Габи е универсален и много практичен, може да бъде, ляв или десен, може да подреждате интериора както ви харесва, универсалният ъгъл ще прилегне във всяка позиция.
Холен ъгъл Габи 6 е с функция сън и подматрачен механизъм. Има ракла за съхранение на багаж.
Облегалката е тапицирана с декоративни възглавници, неподвижно прикрепени към нея. Елегантните декоративни шевове и едва забележимата драперия на неподвижните възглавниците красиво оформят седящите места.
Тапициран e с дамаска комбинация от пъстър флок и еко кожа в тъмнокафяво. Седалката и облегалката са облечени във разноцветен флок – с базисен светло бежов цвят, напръскан с тъмно кафяво и изпъстрен с цветя в розово и светло кафяво. Седалката и облегалката са в розово-бежовата цветова гама. Бежовият цвят е естествен, неутрален, семпъл и чист. Всички оттенъци на бежовото са с природен произход, затова бежовият цвят във всичките му нюанси е идеалният фонов цвят за всеки интериор. Той прекрасно се допълва с кафявата палитра и практически се съчетава с всеки неутрален цвят. Бежовият цвят разширява пространството, ще направи помещението по светло, ще внесе атмосфера на уют, равновесие и покой.

Холен ъгъл Габи 6 може да бъде изпълнен с тапциерия по поръчка – комбинация от различни модели дамаски и еко кожи в разнообразни разцветки и декорации.

При поръчка в размери по Ваше желание различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.


Comments are closed.