Холен ъгъл Габи 7

Холен ъгъл Габи 7

КАТАЛОЖЕН НОМЕР: 0735

Универсален холен ъгъл, с функция сън и ракла за багаж.
Дамаска – флок.

Размери*:

Дължина: 260 см
Широчина: 210 см
Височина: 95 см
Спално място: 210 х 115 см

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 985 лв. 690 лв.
Спестени 295 лв.

 

Моделът се продава само в магазина:
гр. София, ж.к. Люлин 3
бул. Захари Стоянов, № 40
Работно време: от 10 до 18 часа
от понеделник до петък и
от 10 до 14 часа в събота.
мобилен: 0896 778 524
телефон/факс: 02 927 73 43

* Холен ъгъл Габи 7 може да бъде изпълнен в габаритни размери по желание на клиента.

Холен ъгъл Габи 7

Ъгъл Габи 7 от серията холни ъгли Габи е универсален, може да бъде, ляв или десен, универсалният ъгъл удобно ще се впише във всяка позиция. Холен ъгъл Габи 7 е с функция сън и подматрачен механизъм, разполага със спално място с размери 210 х 115 см. Има ракла за съхранение на багаж. Облегалката е с декоративни възглавници, неподвижно фиксирани към нея.

Елегантните декоративни шевове и едва забележимата драперия на неподвижните възглавниците красиво оформят седящите места. Подлакътниците са със заоблена форма за по-голям кофорт и удобство.

Холният ъгъл е тапициран с дамска флок в топло кафяв цвят, много близък до натуралното кафявото, един от най-предпочитаните цветове за интериорното пространство.

Кафявият цвят създава усещане за спокойствие, стабилност, сигурност и комфорт, топлина и уют. Той е от категорията неутрални цветове и се комбинира удачно със със сродни на него нюанси в по-тъмно или по-светло: бежово, слонова кост, телесно, екрю, капучино, каки, карамел. Избягвайте да затваряте кафявото с черно и тъмно лилаво.
Имайки предвид характеристиките на кафявото и функционалността на Холен ъгъл Габи 7, той е подходящ за спалня, хол или всекидневна. Стаи, в който можете напълно да се отпуснете и да релаксирате след натоварен ден. Кафявото е много подходящ цвят и в бизнес офиса – този цвят не само успокоява, но и помага да се съсредоточим.

Габи 7 може да бъде изпълнен с тапциерия по поръчка – комбинация от различни модели дамаски и еко кожи в разнообразни разцветки и декорации.

При поръчка на Холен ъгъл Габи 7 в размери по Ваше желание различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.

 

Comments are closed.