Холен ъгъл Истанбул 31

Холен ъгъл Истанбул 31

КАТАЛОЖЕН НОМЕР за Холен ъгъл Истанбул 31: 1807

Холният ъгъл e от мебели собствено производство на мебели Таня и се предлага на много-ниска цена за предлагания луксозен клас мебели.

Дамаска: жакард и екстра кадифе

Холен ъгъл с ФУНКЦИЯ СЪН и ракла за багаж.

Размери холен ъгъл Истанбул 31*:
Дължина: 280 см
Широчина: 280 см
Широчина на страницата: 89 см.
Спално място: 200 х 120 см.
Височина: 120 см.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 2377 лв.

Посочената цената на модела е валидна за указаните размери на ъгловия диван. При промяна на размера се променя и цената.

Моделът се продава само в магазина:
гр. София, ж.к. Люлин 3
бул. Захари Стоянов, № 40
Работно време: от 10 до 18 часа
от понеделник до петък и
от 10 до 14 часа в събота.
мобилен: 0896 778 524
телефон/факс: 02 927 73 43

Всеки модел от луксозния клас мебели на Мебели Таня може да бъде поръчан в различни варианти:
– с дамаски комбинации от дамаски различни по цвят, текстура и десен по ваше желание.
– с високи крака и без функция сън
– с ниски крака и с функция сън
– седалки с неподвижно прикрепени възглавници
– седалки с подвижни възглавници за сядане с калъфки с цип
– размер на мебелите по желание на клиента

Холен ъгъл Истанбул 31

Холен ъгъл с функция сън механизъм подматрак и ракла за багаж под цялата седалка на единия диван.
Спално място: 200 х 120 см.

Страниците на диваните са разглобяеми. Подвижните, разглобяеми страници са голямо удобство при транспортиране и монтаж на мебелите.
Те са с уникален дизайн от двата основни вида дамаска на холният ъгъл. Дамаска от жакард на подлакътника и са украсени с декоративни елементи в цвят злато и ресни.
Istanbul-31-HU-D5
Хоният ъгъл е тапициран с основна дамаска и жакард и елементи от екстра кадифе. Ъгловият диван е с декоративни елементи цвят злато, които са умело съчетани във визията на дивана и хармонично допълват ексклузивния и ефектен дизайн.
Istanbul-31-HU-D1

Към дивана са включени декоративни възглавници в същата цветова гама и дамаска жакард, украсени с ресни в златно. Възглавниците са с дамаска от жакард в комбинация с екстра кадифе най-високо качество.
Istanbul-31-HU-D2

Дамаската на модела е от плат жакард и екстра кадифе, които отлично се съчетават помежду си и образуват мека и приятна комбинация от различни нюанси на бежовото.
Жакардовите тъкани са здрави и издръжливи, устоиви на опън и износване и температурни промени, запазват цветовете си.

Препоръки при поддръжката на жакард: препоръчва се почистване с неутрален перилен препарат, перете при ниска температура (30°С), избягвайте избелване и сушене на пряка слънчева светлина.
Жакардът е един от най-скъпите платове, способен да удовлетвори и най-изискания вкус.
Istanbul-31-HU-D3

Можете да поръчате ъгловият диван с дамаска по избор, като изберете, както вида на тапицерията – флок, шунил, еко кожа, жакард, кадифе и др., така и цвета и десена на дамаската.
При поръчка на модела в размери и комбинация от мебели по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.

Снимките на модела са илюстративни и могат да се различва по цветови нюанси с оригинала.

Жакард

Жакард е гладък плат с релефно очертание и повтаряща се шарка.
Името на плата произлиза от името на Жозеф Мари Жакард, който през 1801 г. изобретява жакардовия стан, благодарение на което започва промишлено производство на жакарда.

И до днес технологията на производство на жакард не се е изменила. Тя представлява преплитане на надлъжни и напречни гладки, плътни и тънки нишки в предварително определен ред на повтаряне, което позволява постигане на максимална плътност на нишките на единица площ, което прави плата много здрав и износоустойчив.

Основата на жакарда може да съдържа повече от 24 различно преплетени нишки. Плътността на тъканта зависи от дебелината на жакардовата нишка.

Преплитане на цветни нишки прави плата много устойчив на триене, устойчив на въздействието на светлина, придава рефеленост и изразителност.

Жакардовия плат може да бъде произведен с две лица.
Жакард се тъче се от натурални (коприна, лен, памук) и синтетични нишки (плоистер,полиакрил, полиамид) в различно съотношение, което прави жакардовата тъкан много качествена – мека и едновременно високоустойчива на износване, с различен релеф и плътност.

Comments are closed.