Холен ъгъл – ъглови дивaни

Безусловно една от най-удобните мебели в жилището е холният ъгъл.
Той великолепно се вписва във всяка обстановка. Подхожда както на просторно помещение, така и на малка стая. Ъглите са най-удобното и желано място за отдих и малката стая става по уютна, когато разположим диван в ъгъла. За малко или голямо помещение, магазин Таня мебел ви дава възможност да поръчате холен ъгъл или ъглов диван с габаритни размери според вашите нужди. Холният ъгъл има много полезни функции. Той прекрасно се вписва и заглажда ъглите в помещението. Предлагат се различни модели, с ракла или две ракли за съхранение на багаж, които спестяват много място в жилището, с различни механизми за трансформация.

Трансформацията диван-легло-диван, която осигурява място за спане, прави холният ъгъл една от най удобните и функционални мебели за всеки дом.
Можете да разположите холния ъгъл в детската стая, всекидневната или кухнята. Той спомага за зониране на жилищната площ и създава уютен кът за работа или почивка.
При избора на холен ъгъл трябва да вземе под внимание и интериора в който ще го разположим, стилистиката на помещението, цветовата гама, вида на дамаската и източника на светлина.

Важна част от формирането на атмосферата е цвета на холния ъгъл. Той създава атмосфера и добро настроение. Светлите нюанси внасят простор, радост и добро настроение, а тъмните тонове успокояват. В стая със светли стени, ярък и цветен холен ъгъл ще постави акцент в обстановката. Мебел в бял цвят се разполага добре в стая решена в пастелни цветове. Холен ъгъл в сиво-сини тонове е подходящ за спокйна всекидневна обстановка, както и за класическо офисно помещение.

Comments are closed.